Uvjeti dostave

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Ako smo narudžbu zaprimili do 12.00 sati šaljemo ju isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 12.00 sati šaljemo sljedeći dan. Narudžba se dostavljaja 2 do 3 radna dana od slanja.

Pošiljke za otoke najčešće su dostavljene u roku od 2 do 5 radnih dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog.

Cijena dostave?

Za Republiku Hrvatsku dostava se naplaćuje u fiksnom iznosu od 25 kuna, 29 kuna za dostavu pouzećem.

Opis dostave.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese.

Dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Gdje je moja narudžba?

Dostavu pošiljaka obavljamo preko kurirske službe Hrvatska Pošta d.d. koja je registrirana za djelatnost dostave pošiljaka i paketa.

Pošto taj dio posla ne obavlja Poklon studio internet trgovina, ona ne može biti odgovorna za moguća vremenska odstupanja od navedenog roka dostave.

Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, informaciju o točnom vremenu isporuke ima dostavna služba.

Putem SMS-a na broj koji ste naveli  kupac dobiva sve detaljnije informacije o vremenu dostave.

Vašu pošiljku možete pratiti putem interneta na stranici “Provjera statusa pošiljke” upisom broja pošiljke koji vam je poslan SMS-om.

Zemlje u koje šaljemo proizvode

Proizvode kupljene u internet trgovini Poklon studio dostavljamo na području Republike Hrvatske.

Pakiranje

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Poklon studio služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, Poklon studio nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.